Waar moet je op letten als je een rechtszaak op het internet wil volgen? Een aantal typische voorbeelden

De kranten vertellen ons dagelijks over de rechtszaakverhalen: zaken waarbij de jury multi-miljoenen dollars toekent voor verwondingen en zelfs overlijden als gevolg van auto-, thuis- of bootongelukken.

  • Als je net als anderen niet voldoende aansprakelijkheidsdekking hebt gekregen, kun je catastrofale verliezen lijden door een willekeurig aantal ongelukken. Dit kan leiden tot de financiĆ«le ondergang van u en uw familie.
  • Wat is de oplossing? Een parapluverzekering beschermt u samen met uw huidige auto-, huis- of bootdekking door verdere bescherming te bieden die in werking treedt zodra uw andere beperkingen uitputten.

De Persoonlijke Paraplu Verzekering: een Losse Definitie

De persoonlijke overkoepelende polis dekt u en uw gezin tegen aansprakelijkheid in het geval dat een jury besluit om anderen te belonen en u het bedrag moet betalen.

De overkoepelende polis stelt verdere aansprakelijkheidslimieten voor aan uw huis, appartement of huurderspolis, evenals aan uw autopolis van ten minste $1.000.000. Meer dekking – tot $5.000.000 kan ook worden verkregen. Dit kan bescherming bieden voor risico’s die kunnen worden uitgesloten van een lopende polis.

Gerelateerde rechtszaken Voorbeelden

1. Een buurjongen hielp de goten van een huiseigenaar schoon te maken. De jongen gleed onverwacht uit en viel van het dak en raakte zwaar gewond aan zijn nek. Een rechtszaak eindigde met het toekennen van $1.500.000 aan de gewonde jongen om de vele operaties die hij nodig had te betalen.

2. Na een auto-ongeluk dat resulteerde in een alleenstaande moeder en haar 2-jarige kind ernstige verwondingen, de jury toegekend $ 1.700.000 geƫgaliseerd tegen de automobilist die de oorzaak van het ongeval.

3. Een skivakantie eindigde in een tragedie toen de tiener de controle verloor over een berg en in vieren stortte, wat resulteerde in ernstige verwondingen. 1.200.000 dollar werd toegekend aan een slachtoffer dat leed aan de verminking van zijn gezicht.